Plexus.si
Plexus.si

Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletni strani plexus.si. Z dostopom in uporabo te spletne strani se strinjate s spodaj navedenimi pogoji uporabe. Če se s temi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da prenehate uporabljati to spletno stran.

1. Vsebina spletnega mesta: Plexus.si in njegov strežnik ne hranita nobenih datotek na svojih trdih diskih. Vsa vsebina, ki je prikazana na platformi plexus.si, je pobrana iz spletnih strani, ki so javno dostopne. Plexus.si ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino, ki jo uporabniki najdejo na teh spletnih straneh.

2. Avtorske pravice: Spoštujemo avtorske pravice in si prizadevamo za uporabo samo tistih vsebin, za katere imamo ustrezna dovoljenja ali ki so javno dostopne pod pogoji ustrezne licence. Če menite, da je naša vsebina kršitev vaših avtorskih pravic, nas prosimo obvestite na e-poštni naslov info@plexus.si.

3. Omejitev odgovornosti: Plexus.si ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice uporabe vsebine, ki je prikazana na tej spletni strani. Uporabniki uporabljajo vsebino na lastno odgovornost.

4. Uporaba piškotkov: Spletna stran plexus.si lahko uporablja piškotke in druge sledilne tehnologije. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov v skladu z našo politiko piškotkov.

5. Zasebnost podatkov: Spoštujemo vašo zasebnost. Podrobnosti o tem, kako obdelujemo osebne podatke, zbrane prek te spletne strani, najdete v naši izjavi o zasebnosti.

6. Odgovornost za zunanje povezave: Plexus.si ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino spletnih mest, do katerih so uporabniki dostopali prek povezav na tej spletni strani.

7. Pravno obvestilo o odgovornosti: Uporaba te spletne strani je na lastno odgovornost. Plexus.si ne prevzema odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe te spletne strani.

8. Spremembe pogojev: Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev uporabe brez predhodnega obvestila. Priporočamo, da ob vsakem obisku preverite morebitne spremembe.

9. Soglasje za uporabo in obdelavo osebnih podatkov: Z nadaljnjo uporabo te spletne strani potrjujete, da ste prebrali in soglašate z našo politiko zasebnosti ter pogoji uporabe.

10. Splošne določbe: Ti pogoji uporabe tvorijo celoten dogovor med vami in plexus.si glede vaše uporabe te spletne strani in nadomestijo vsa prejšnja ali hkratna ustna ali pisna sporazume in dogovore med vami in plexus.si v zvezi z njihovo vsebino.